Inloopkast op zolder

Citaat Klant

Zeer mooie oplossing voor onze zolder. De hele zolder omgetoverd tot een inloopkast voor onze kleding. Zeer mooie en degelijke afwerking.”

Sjoling, Velddriel

Klik hier om naar reviews te gaan

 

Inloopkast op zolder

particulier
gelamineerd spaanplaat, hoogglans gespoten MDF, wengé
Mooi Ruim
Mooi Ruim

 
Inloopkast op zolder. De combinatie van hoogglans gespoten fronten en wengé lijsten creëert een strak lijnenspel met een exclusieve uitstraling. Door de diepe laden wordt de ruimte onder het schuine dak optimaal benut. De grote draaideur met passpiegel herbergt extra opslagruimte en onttrekt bovendien de CV-ketel aan het zicht.

Voor een maatwerk kledingkast als deze zijn vele keuzes te maken, en het is heel goed mogelijk dat u voor uw gewenste meubel andere accenten, vormen of materialen voor ogen hebt. Dat is geen enkel probleem. Ons uitgangspunt is altijd de wens van de klant, daar passen wij de ontwerp- en materiaalsuggesties op aan. En als u wilt, helpen we u natuurlijk met het maken van moeilijke keuzes. Achter deze link vindt u meer informatie over onze werkwijze.
En hier vindt u meer voorbeelden van kledingkasten van Mooi Ruim, al dan niet op moeilijk bereikbare of lastige plekken in huis.