Samenwerking

Mooi Ruim beschikt over een netwerk van gerenommeerde en betrouwbare toeleveranciers en werkt samen met specialisten uit verschillende disciplines, zoals meubelbeslagexperts, glasexperts, architecten, lassers, CNC-bedrijven in de houtbranche en in de kunststofbranche, grafische vormgevers, etc. Zo kan ik op elke vraag het juiste antwoord geven. Graag stellen wij een aantal van onze partners aan u voor:

Stijlidee

“Stap voor stap werken we samen aan een Interieurontwerp waarbij rust, ruimte, eenheid, warmte en sfeer worden gecombineerd met een persoonlijk
binnenhuisadvies, passend bij jouw wensen om van je huis een persoonlijk en sfeervol thuis te maken.”

Winnie Helmes-Ham
Utrecht
info@stijlidee.nl
06-24595904

 

Boost-Restyling

“In veel van mijn adviezen adviseer ik mijn klanten een meubel op maat. Een meubel op maat is veel persoonlijker, je kunt een meubel volledig naar jouw wensen aanpassen.”

Irma Meulman
Breukelen
06 24 410 955
info@boost-restyling.nl

 

 

 

 

Hout Vorm

Voor de realisatie van projecten maakt Mooi Ruim regelmatig gebruik van de diensten van het bedrijf Hout Vorm van meubelmaker en interieurbouwer René Kerkhoven uit Utrecht, die gespecialiseerd is in het werken met massief hout en solidsurface-kunststofmaterialen als Hi-Macs en Corian.

René Kerkhoven
Utrecht
06-45938035
hout.vorm@ziggo.nl

 

Gabi Dogterom Verburg
Kantonnaleweg 29 a, 3542 DC Utrecht
info@dogteromverburg.nl
030-6772477

Meubelstoffeerderij Gabi Dogterom Verburg

“Wij stofferen alle soorten en typen meubelen van klassiek tot modern, voor zowel project als particulier.De specialisatie van wandbespanning, een oude ambacht, een werkelijke verfraaiing van een bestaande wand of muur.”

 

Theo den Hartog
Holleweg 14, 3925LW Scherpenzeel
info@lasbedrijfdenhartog.nl
06 – 53 54 91 64

Lasbedrijf den Hartog

“Lassen. Dat is waar wij goed in zijn. Sinds 1995 houden wij ons bezig met het lassen van RVS en aluminium. De opdrachten die wij ontvangen zijn zowel van zakelijke als particuliere klanten.”