TV-kast

Citaat Klant

Tjerk neemt de tijd om een mooi ontwerp te maken, waarbij eigen ideeën serieus worden genomen. De kasten die we hebben laten maken zijn tot in de details mooi uitgevoerd en alles werkt helemaal top.”

Karin, Utrecht

Klik hier om naar reviews te gaan

 

TV-kast

particulier
MDF gespoten, gelamineerd spaanplaat, Crack Old eikenfineer van Impressions, gepoedercoat staal
Mooi Ruim in samenwerking met STIJLIDEE
Mooi Ruim

Speciaal voor de ruimte ontworpen TV-kast en bijbehorende bijzettafel. Er is gekozen voor een combinatie van strak spuitwerk en rustiek ogend Impressions Crack Old eikenfineer dat met olie is afgewerkt. Het houtvak en de verlichting versterken het karakter van het meubel. Het frame voor de bijzettafel is op maat gemaakt voor deze situatie. In de bijzettafel is hetzelfde fineer gebruikt als in de TV-kast.

Het is heel goed mogelijk dat u voor uw gewenste meubel andere accenten, vormen of materialen voor ogen hebt. Dat is geen enkel probleem. Ons uitgangspunt is altijd de wens van de klant, daar passen wij de ontwerp- en materiaalsuggesties op aan. Klik hier om nog meer maatwerk tv-kasten of woonkamermeubels van Mooi Ruim te bekijken, misschien zit er iets bij wat u aanspreekt. Of neem contact met ons op, dan nemen we samen uw wensen door.